Συντηρήσεις κήπων

Συντηρήσεις κήπων

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και περιποίηση κήπων, φυτών και αρδευτικών συστημάτων. Διαθέτουμε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία με συνεχή παρουσία κάθ´ όλη τη διάρκεια του έτους, απαλλάσσοντας σας από την ευθύνη και τον κόπο της φροντίδας του κήπου.

Έτσι, αφήνουμε για εσάς την απόλαυση και την ηρεμία που προσφέρει ένας όμορφος χώρος πρασίνου.

Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κήπου και όποτε μας το ζητήσετε, ένας υπεύθυνος συνεργάτης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές και να σας καθοδηγήσει σε θέματα που αφορούν τη συντήρηση, ανανέωση και βελτίωση του χώρου σας.
 
Επιπλέον, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ότι φυτά, δέντρα, ή χώματα επιθυμείτε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στις αρμοδιότητές μας περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη φροντίδα, λίπανση, φυτοπροστασία και ρύθμιση του αυτόματου ποτίσματος, καθώς και όλα τα εποχιακά κλαδέματα που απαιτούνται, για τη σωστή και ασφαλή συντήρηση του κήπου σας.
 
Η οργάνωση και η παρακολούθηση των εργασιών γίνεται σε συστηματική βάση από έμπειρους συνεργάτες, φροντίζοντας να προσφέρουμε σταθερές υπηρεσίες, ακόμα και στις δύσκολες εποχές για τα φυτά, όπως είναι οι καλοκαιρινοί καύσωνες. Ταυτόχρονα, έμπειροι τεχνίτες μπορούν άμεσα να επέμβουν και να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη ή έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί στον κήπο σας, καθώς και να βελτιώσουν ένα ήδη υπάρχον αυτόματο σύστημα ποτίσματος.
 
Επιγραμματικά αναφέρουμε ορισμένα βασικά σημεία που μας χαρακτηρίζουν στις συντηρήσεις κήπων:
 

 • Επίσκεψη κήπου από εξειδικευμένο συνεργείο σε τακτική βάση.
 • Καθαρισμός του χώρου από φύλλα και φερτά υλικά
 • Καλλωπισμός, πότισμα και συντήρηση υπαρχόντων φυτών
 • Λίπανση και φυτοπροστασία υπαρχόντων φυτών
 • Ρύθμιση και παρακολούθηση του αυτόματου ποτίσματος
 • Φυτεύσεις καινούργιων φυτών
 • Εποχιακό κλάδεμα
 • Όλες οι απαιτούμενες εποχιακές εργασίες και όλα αυτά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
 • Στις εργασίες συντήρησης δεν περιλαμβάνονται σε καμία περίπτωση, εργασίες που μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των εργαζόμενων, των πελατών και των παρακείμενων χώρων.
 • Στα εποχιακά κλαδέματα δεν περιλαμβάνεται κοπή, κλάδεμα και καθαρισμός υψηλών δέντρων όπως πεύκων, λευκών, πλάτανων κ.λ.π., εφόσον οι εργασίες αυτές απαιτούν κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό για αναρρίχηση.
 • Η εταιρεία μας παραμένει κλειστή μια εβδομάδα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και μια εβδομάδα κατά την διάρκεια του Δεκαπενταύγουστου, αλλά λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για να καλύψουμε έκτακτες μόνο περιπτώσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

Φυτώρια Σιασιάκος

Διεύθυνση: Κάτω Τιθορέα,

ΤΚ 35015, Φθιώτιδα

 

Τηλ: 2234029355

Fax: 2234029356

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανθοπωλείο Σιασιάκος

Διεύθυνση: Κάτω Τιθορέα,

ΤΚ 35015, Φθιώτιδα

 

Τηλ: 2234029355

Fax: 2234029356

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright 2017. Κατασκευή Ιστοσελίδων Webuse

Search